Hoe is het met… VIVA400-winnares Sofie Rockland?

sofie rockland

VIVA400_LOGO 2015Op 17 november worden de jaarlijkse VIVA400 awards weer uitgereikt! Omdat het wachten ons nu al te veel wordt, blikken we terug op de editie van 2014. Wie waren de winnaressen en vooral: hoe is het nu met ze? Deze keer: Sofie Rockland, eigenaar van het luxe, erotische lifestylemerk 210th.

Hoe was het om de VIVA400 award in de categorie Business te winnen?

Het winnen van de VIVA400 award was voor mij een grote verrassing en eer. Vooraf was het al een enorme erkenning genomineerd te zijn, maar als je dan ook nog wint is dat wel heel bijzonder. Vooral omdat ik me begeef in de erotische sector en daar toch nog altijd een taboe op rust. Maar blijkbaar heeft iedereen een goed oog gehouden op het businessmodel, de luxe uitstraling en de durf om met erotische lifestyle producten en het Closer Together-concept van 210th de markt te proberen veroveren. Je kunt dan nog zo zeker zijn van je eigen koers, je ziet ook de hoge kwaliteit van wat de andere genomineerden doen. Dat maakt dat je totaal niet op winst durft te rekenen. Ik vond het dan ook nogal wat om over de rode loper naar het podium te schreiden. Ik, de winnaar, wie had dat gedacht?

Hoe zag het afgelopen jaar eruit? Hoe loopt de samenwerking met hotels?

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd. Het is en blijft heel hard werken om alle ballen in de lucht te houden. Maar met veel netwerken, interviews en andere publiciteit wordt geprobeerd de markt te vergroten. Zo is 210th ook betrokken geweest bij het televisieprogramma VIVA Pillow Talk. De reacties daarop waren positief. Elke vorm van herkenning draagt bij aan het succes. Inmiddels zijn er weer diverse hotels in binnen- en buitenland in zee gegaan met het Closer Together-concept van 210th. Dat houdt in dat zij een arrangement van hotelkamer en 210th erotische box aanbieden voor een speciale prijs. Grote hotels als Librijes Zusje, Nhow en Hotel De L’Europe deden dat al. Maar ook andere hotels van Maastricht tot Terschelling behoren inmiddels tot onze klanten. Het meest trots ben ik toch wel op de speciale 210th Suite in het Chelsea Hotel te Londen. Hoe mooi is het als een kamer geheel is ingericht in de luxe, fijn- en kunstzinnige vormgeving uitstraling die het merk 210th zo kenmerkt? Bovendien blijkt het aan te slaan: de suite wordt voortdurend geboekt!

Wat zou je willen zeggen tegen de genomineerde vrouwen van dit jaar?

Dat je genomineerd bent is een prestatie op zich en derhalve een goede referentie. Het trotse gevoel op je nominatie geeft je de energie om nog eens flink gas te geven. Want zaken doen is een constante run for the best. De nominatie kan ook leiden naar contacten die het zakendoen vergemakkelijken. Maak daar volop gebruik van, want het is en blijft mensenwerk. De charme van alles is, dat je als vrouw je intuïtie en charme in kunt zetten, naast je zakelijke kant. De nominatie is het bewijs dat je een powervrouw bent!

Vanaf 6 oktober zijn de genomineerden van 2015 bekend en kun je stemmen op jouw VIVA400-vrouw. Houd VIVA400.nl in de gaten!

www.210th.com