Nomineer iemand voor VIVA400 awards 2015!

VIVA400 awards 2015

VIVA400_LOGO 2015Op 17 november is het weer zover: dan worden de jaarlijkse VIVA400 awards 2015 uitgereikt! Daarom roepen we ook dit jaar jullie op om iemand aan te dragen die het verschil heeft gemaakt binnen haar vakgebied, want dát is de VIVA400.

Ken jij zo iemand? Dan kun je diegene vanaf vandaag nomineren op viva400.nl. Denk bijvoorbeeld aan iemand die een prijs won, een gat in de markt ontdekte, haar hoofd boven het maaiveld uit durfde te steken en in elk geval haar droom najaagde. VIVA doet niet aan een ranking, want hoe kun je nu een wetenschapper vergelijken met een topsporter? Maar we maakten wel vier categorieën – creatieven, knappe koppen, krachtpatsers en wereldverbeteraars – en roepen per categorie één winnaar uit. Dit alles zal gebeuren op een feestelijke locatie in Amsterdam.

Dus ken jij een inspirerende, succesvolle vrouw tot 45 jaar die je wilt nomineren voor de VIVA400? Of hé, misschien ben je dat wel zelf?! Dat kan natuurlijk ook! Dan kun je jouw naam, of van degene die je wilt nomineren, vanaf vandaag insturen voor de VIVA400 van dit jaar. De winnaars worden op 17 november tijdens het event bekendgemaakt.

Klik hier om jezelf of iemand anders op te geven!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.