Picture this! De week van VIVA400-ambassadeur Evelyn

Evelyn van Hasselt (36) runt samen met haar compagnons Karlijn en Dionne Friends of the Brands. Hét bedrijf dat innovatieve brand activation ontwikkelt, waaronder Like My Brand en The Gift Suite. Je weet wel, dat fenomenale exclusieve event waarbij hotelsuites omgetoverd worden tot luxe cadeaukamers. Hoe ziet haar week eruit?
Met compagnons Karlijn en Dionne op weg naar Antwerpen in onze company car. We gaan de grenzen over: op 18 november organiseren we daar een Gift Suite voor 20 bekende Vlamingen.

VIVA400_Post_Evelyn_02B

“Ik ben best een tijdje doorgeslagen in de superfood hype, mijn keukenkastje stond vol hennepzaad, bijenpollen en goijbessen. Ik ben daar eerlijk gezegd een beetje van teruggekomen en eet nu alleen superfoods die ik écht lekker vind. Deze groene granola is ontwikkeld door Jesse van der Velde. Toegeven: ziet er niet lekker uit, maar smaakt heerlijk. Vooral omdat er kokos in zit en daar ben ik dol op.”

VIVA400_Post_Evelyn_02CVoordat ik naar Bali doorvlieg eerst een tussenstop van een paar dagen in Singapore. Eens kijken of we hier ook een Gift Suite kunnen organiseren. Dus daarvoor moet ik wel de leukste hotels scouten. 😉

VIVA400_Post_Evelyn_02DMijn vakantie is nu echt begonnen: twee weken Bali. Van Prana Spa in Seminyak werd ik zo vrolijk! Een aanrader.VIVA400_Post_Evelyn_02EIk vermaak me prima hier in Cafe Bali. Werk kan ik goed loslaten, draag nul make-up en denk totaal niet na over wat ik aantrek, dat voelt ook als vakantie. Ik krijg zoveel nieuwe ideeën en merk dat ik voortdurend aan het ‘locatie spotten’ ben. Mijn vriend Sebastiaan is een surfer dus ik kom op allerlei surfspots, waar ik dan lekker een boek lees.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken om het beste uit jezelf en je werk te halen? Op Facebook.com/VIVAwerk geven acht succesvolle businessbabes je dagelijks een portie inspiratie, de beste tips en trics, do’s en don’ts op werkgebied om je te helpen in jouw weg naar succes.