VIVA krijgt haar eigen Renault Twingo!

renault twingo

VIVA400_LOGO 2015Hoe gaaf is dit: VIVA krijgt haar eigen auto! Ja, echt: Renault presenteert de Twingo Série Signature VIVA. Een auto voor jonge, inspirerende hardwerkende vrouwen die het verschil maken en weten waar hun kansen liggen.

De Renault Twingo Série Signature VIVA is tot stand gekomen in samenwerking met Renault en heeft – naast de standaard rijke uitrusting – alles wat het hartje van een VIVA-vrouw begeert. De auto is in vier stijlvolle kleuren beschikbaar: Ultraviolet, Gris Lunaire, Noir Etoile en Blanc Cristal, waarvan – als we gelijk eerlijk mogen zijn – eerstgenoemde de favo kleur van de VIVA’s is. De kleur komt terug in de striping over de zijkant van de auto, in de stierstiksels in het leder van het sportstuur, rond de ventilatieroosters, het dashboard en op de vloermatten. Daarnaast heeft de auto een subtiel VIVA-logo en ook niet geheel onbelangrijk: een heerlijk autoparfum van RITUALS® Cosmetics.

VIVA400

Renault Twingo is sponsor van onze jaarlijkse VIVA400 awards, die op 17 november plaatsvindt. Net als het evenement richt de Twingo zich op jonge, vrouwelijk toppers. Vrouwen die binnen hun vakgebied het verschil maken kunnen genomineerd worden voor een VIVA400 award. Iemand (of jezelf!) opgeven voor het event kan hier.

Is deze auto echt wat voor jou? Meer informatie vind je hier.