Wie verdient een VIVA400 award? (maak kans op een shopweekend Parijs!)

Powervrouwen, vrouwen, VIVA400

Ja hoor, ook dit jaar is de lijst der lijsten weer in de maak. Om je alvast een VIVA400 inspiratieboost te geven, plaatsen we vanaf nu elke zondag een blog van of over een succesvolle of inspirerende VIVA400-vrouw.

Dit jaar organiseren we alweer voor de zevende keer de VIVA400, de lijst met 400 vrouwen die een bijzondere stap in hun loopbaan hebben gezet, een belangrijke prijs wonnen of die in 2014 iets anders opvallends deden. De lijst is een wilde mix van o.a. beleidsmakers, ICT’ers, ijsklimmers, bommen-ontmantelaars en internetondernemers.

We doen niet aan een ranking, want hoe vergelijk je nu een atlete die een gouden plak wint op een WK met een promovendus? Niet dus. Dat maakt de lijst zo bijzonder; het gaat om onvergelijkbare prestaties.

Aanmelden

De VIVA400-radar van de redactie draait het hele jaar op volle toeren, maar mochten we iemand over het hoofd zien, dan is dit je kans om jezelf of iemand aan te melden. Ben of ken jij zo’n vrouw? Laat de naam, leeftijd en het wapenfeit (die prestigieuze prijs, dat baanbrekende wetenschappelijke onderzoek, hét vernieuwende horecaconcept) achter op facebook.com/VIVAwerk. De criteria: je bent jonger dan 45 jaar en je hebt in 2014 een bijzondere prestatie geleverd.

Inspiratie

Het enthousiasme en de tomeloze inzet die al deze vrouwen gemeen hebben, delen we graag. De lijst heeft zich bewezen om andere vrouwen te inspireren een eigen zaak op te richten of toch voor die promotie te gaan. Daarom komt er nu elke donderdag een blog waarin een VIVA400-vrouw centraal staat. We laten de vrouwen aan het woord, lichten een succesvolle dame uit of we leggen ze werkgerelateerde stellingen voor. Lees en laat je inspireren.

En maak kans op een shopweekend Parijs!

Samen met Renault, sponsor van VIVA400, mogen wij ook nog eens een héél fijne prijs weggeven. Vraag hier de brochure van de nieuwe Renault Twingo aan en maak daarmee kans op een geweldige, driedaagse shoptrip naar Parijs. Natuurlijk mag je een vriend(in) meenemen en ook ontvangen jullie allebei een shoptegoed van € 250,-. Daarbij krijgen jullie het hele weekend de nieuwe Renault Twingo tot jullie beschikking, waarin jullie de Franse hoofdstad op jullie gemak mee kunnen verkennen. Klinkt als een droomprijs, toch?

Meld jezelf (of een ander) hier aan voor de VIVA400!

Werk-icoontje-60x60Sluit je ook aan bij VIVAwerk en boost je carrière