VIVA400-awards 2016: wie nomineer jij?

viva400 nomineren

Ken jij een ambitieuze en ondernemende vrouw? Zo eentje die met haar hoofd boven het maaiveld uitsteekt? Misschien heeft ze een prijs gewonnen, een gat in de markt ontdekt, startte ze haar eigen succesvolle business of zette ze een andere noemenswaardige prestatie neer. Naar die vrouwen zijn we op zoek!

Op 17 november reikt VIVA voor de negende keer de VIVA400-awards uit. De lijst der lijsten is inmiddels weer in de maak en we vragen jou om iemand hiervoor te nomineren.

De VIVA400-awards worden jaarlijks uitgereikt in vijf verschillende categorieën. 400 koplopers, die een verschil maakten binnen hun vakgebied, worden genomineerd. Ben of ken jij die creatieveling, krachtpatser, knappe kop, wereldverbeteraar of zakenwonder? Meld jezelf of haar dan aan!

Dit jaar is er voor het eerst ook een publieksprijs. Naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, bepaal jij met jouw stem wie de meest inspirerende VIVA400 vrouw van 2016 is. De genomineerde met de meeste stemmen gaat ervandoor met de allereerste VIVA400 publieksprijs!

Wie nomineer jij? Meld haar (of jezelf) vóór 17 september aan. Klik hier!