VIVA400 breekt recordaantal stemmen op de eerste dag!

24 uur geleden ging VIVA400 live: dé lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Nu al is er meer gestemd dan ooit: maar liefst 17.185 mensen stemden al op hun favoriet.

Voor de 13e keer organiseert weekblad VIVA de VIVA400: hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen. Deze 400 vrouwen zijn een grote inspiratiebron voor anderen door wat ze doen, door successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken. Kortom: vrouwen die het verschil maken.

Publieksprijs 

VIVA400 is onderverdeeld in 4 categorieën: Business & Creatie, Zorg & Onderwijs, Tech & Innovatie en Sport & Spirit. Een beroepsjury buigt zich vervolgens over de shortlist om in december per categorie een winnares aan te wijzen. Degene die overall de meeste stemmen krijgt, wint de publieksprijs.

VIVA400 gaat online

Nieuw is dit jaar het VIVA400-Instagramaccount waar alle 400 genomineerden – én alle andere ambitieuze, ondernemende vrouwen – elkaar vanaf nu kunnen treffen. Op die plek kunnen ze niet alleen met elkaar in gesprek, maar deelt VIVA ook tips, workshops en interviews rondom werk en carrière. Volg ons op @viva400nl. En stem mee: via VIVA400.nl kan iedereen nog t/m 1 december stemmen op zijn/haar favoriet.

Tessa (31) is Redactiemanager Online van VIVA en VIVA Mama. Ze woont in Amsterdam met haar man en zoontjes. Ze is moeder van een tweeling, Bodi en Daaf (1). Volg haar dreumesavonturen op Instagram: @tessaheinhuis.