VIVA400 zoekt inspirerende en succesvolle vrouwen: wie nomineer jij?

viva400 2019

In december is het zover: dan reikt VIVA voor de dertiende keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen. Zij zijn een grote inspiratiebron voor anderen door wat ze doen, door de successen die ze hebben behaald en door wat ze (nog meer) willen bereiken.

»GEEF JE OP VIA VIVA400.NL «

Vier categorieën

Zoals elk jaar worden er 400 vrouwen genomineerd. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet. Succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken. Een beroepsjury reikt dit jaar persoonlijk de VIVA400-awards uit in vier verschillende categorieën:

Business & creatie
Vrouwen met eigen bedrijf of werkzaam in het bedrijfsleven. Vrouwen met een zakelijk instinct, geboren ondernemers, strategen & creatieven. Vrouwen die groei combineren met inspirerend leiderschap. Jij zet hart en hoofd in om het onmogelijke te bereiken.

Zorg & onderwijs
Zorgdragers in de breedste zin van het woord. Of het nou in de zorg, het onderwijs, ambulante hulp, ontwikkelingshulp, hulp in huishouden, een levensreddende operatie of onderzoek naar nieuwe medicijnen is: jouw drijfveer is helder; mensen helpen.

Tech & innovatie
Je bent echte bèta die met een liefde voor technische hoogstandjes en nieuwe ontwikkelingen. Afgelopen jaar heb jij geëxcelleerd in IT en daarin innovatie en leiderschap getoond. Je bent keihard bezig geweest om meer diversiteit aan te brengen in de IT-wereld en kent als geen ander de weg in cyberspace.

Sport & spirit
Jij beschikt over een bijzonder talent en/of uithoudingsvermogen als het gaat om body en mind. En wilt als landbeschermer of adrenalinejunkie met jouw fysieke inspanning de wereld inspireren. Afgelopen jaar behaalde jij een mijlpaal in je carrière.

Ook dit jaar is en weer een publieksprijs voor degene die de meeste stemmen krijgt binnen alle categorieën.

Jouw droom? Meld je aan!

Ben of ken jij een vrouw die in dit rijtje thuishoort of sterker nog: er absoluut niet in mag ontbreken? Meld jezelf of haar dan aan via VIVA400.nl. Wie weet roepen we jou of haar uit tot één van de VIVA400-vrouwen van 2020! Aanmelden kan t/m 29 september.

»GEEF JE OP VIA VIVA400.NL «