Snel stappen zetten richting je droomcarrière? Geef je op voor gratis masterclasses (+ win meer dan €10.000)!

viva400 visionista

Ben jij het aanstormend talent dat op zoek is naar een springplank richting je droomcarrière? Of heb je een supergoed idee waarvan iedereen denkt: waarom bestaat dat nog niet?! Geef je dan snel op voor VIVA400 Visionista’s. Wie weet, word jij de VIVA400 Visionista van 2018 en win je een prijzenpakket van meer dan € 10.000.

AANMELDEN VOOR VIVA400 VISIONISTA’S

Voor wie?

Je bent jong, barst van de ambitie en wilt je maar al te graag verder ontwikkelen. Je hoopt een personal brand neer te zetten, je droombaan in de wacht te slepen, een eigen zaak te starten of een carrièreswitch te maken. Anders gezegd: je weet wat je wilt, maar hoe bereik je in korte tijd je doel?

Jouw droom? Geef je nu op!

VIVA400 Visionista’s is dé stap naar succes in je carrière. Dus aarzel niet en meld je vóór 7 mei aan via viva.nl/visionistas om kans te maken op een van de vijftig plekken in het gratis masterclassprogramma.

Het programma

Word jij geselecteerd voor de weg naar succes? Zet alvast de volgende data in je agenda.

 1. Welkom bij VIVA400 Visionista’s
  De 50 geselecteerde vrouwen delen hun idee met de VIVA400 Visionista’s jury en volgen toffe, exclusieve masterclasses van inspirerende vrouwen.
  15 vrouwen ontvangen een ticket naar de volgende ronde.
  Datum: dinsdag 15 mei.
 2. Tweedaags masterclass evenement met overnachting
  De 15 overgebleven vrouwen worden uitgenodigd voor een tweedaags masterclass evenement met gave activiteiten. Na dit evenement blijven er 3 finalisten over.
  Datum: maandag 25 en dinsdag 26 juni.
 3. Personal coaching
  De 3 finalisten krijgen een personal coach toegewezen, die hen helpt om hun idee naar een nog hoger level te tillen.
  Datum: afgestemd op jouw agenda.
 4. VIVA400 Awards
  Tijdens de VIVA400 awardshow wordt de VIVA400 Visionista 2018 uitgeroepen en ontvangt zij een prijzenpakket van meer dan € 10.000!

  Datum: eind november.

Deelnemers van vorig jaar delen hun ervaring

Winnares Suzanne Eikmans:

Suzanne: ‘VIVA400 Visionista’s heeft me veel gebracht: media-aandacht, een stok achter de deur bij klanten, geloofwaardigheid en heel veel nieuwe kansen.’

Deelnemer Michèle van den Bouwhuijsen

Michèle: ‘Deelname aan VIVA400 Visionista’s heeft me het laatste zetje gegeven om m’n boek Trouwen doe je zo! af te maken en zelf uit te geven. Als er zulke grote namen achter je staan en mensen in je plan geloven, weet je dat je ervoor moet gaan. Dankzij de nuttige workshops en door de support kreeg ik het lef om het gewoon te doen.’

AANMELDEN VOOR VIVA400 VISIONISTA’S