Welke vrouw verdient een VIVA400-award? Stem nu!

De genomineerden zijn bekend, de awards staan klaar, de rode loper is besteld. Oftewel: er kan gestemd worden! Welke vrouw heeft er volgens jou een VIVA400-award verdiend?

Ook dit jaar is de VIVA400-lijst een mix van bijzondere vrouwen. Van hoogleraren tot stuntvrouwen en van modeontwerpsters tot groene denkers! Ze hebben een opmerkelijke stap gezet in hun vakgebied of wonnen een belangrijke prijs. Maar één ding doen ze allemaal: opvallen in hun vakgebied vanwege hun talent!

Vier categorieën, vier winnaressen

Laat je inspireren door alle topvrouwen in de lijst, die dit jaar zijn opgedeeld in vier categorieën: Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Creatieven.  Per categorie is er één winnaar, en daar heb jij invloed op! Breng je stem uit op jouw favoriete VIVA400-vrouw en bepaal mede de publieksfavorieten. Een vakjury buigt zich vervolgens over de shortlist en op 17 november, tijdens het VIVA400-event, worden per categorie de winnaressen bekendgemaakt.

Virtuele stembus

Welke vrouw verdient het volgens jou om op 17 november een VIVA400-award te krijgen? Ga naar onze virtuele stembus, kies per categorie jouw favoriete vrouw uit en breng je stem uit. De stembussen sluiten op 4 november. Als je stemt, maak je overigens meteen kans op plek op de ‘invitation only-gastenlijst ínclusief goedgevulde goodiebag.

Klik hier om op jouw favoriete VIVA400-vrouw te stemmen!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.