Welke vrouw verdient een VIVA400-award?

viva400

Vergeet de Oscars, de Emmy’s en de Gouden Kalveren: de zevende VIVA400-editie is van start gegaan! Vanaf vandaag zijn de stembussen geopend en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete VIVA400-vrouwen.

De lijst
Beleidsmakers, stuntvrouwen, bobsleeërs, wetenschappers en online entrepreneurs. Ook dit jaar is de VIVA400-lijst een wilde mix van 400 bijzondere vrouwen. Ze hebben allemaal een opmerkelijke stap in hun loopbaan gezet, een belangrijke prijs gewonnen of het zijn gewoon supergetalenteerde dames die opvallen in hun vakgebied.

We doen niet aan een ranking, want hoe vergelijk je nu een atlete die een gouden plak wint op een WK met een promovendus? Niet dus. Dat maakt de lijst zo bijzonder; het gaat om onvergelijkbare prestaties.

Acht categorieën, acht winnaars
Toch kan er maar één – per categorie dan – met de prijs naar huis gaan… En de winnaar, die bepaal jij! Je mag stemmen in acht verschillende categorieën: Creatief, Mode, Knappe Koppen, Stoer, Eco, Aanstormend Talent, Business en Online. Laat je inspireren door alle talentvolle vrouwen en geef jouw favoriet je stem. Nadat jullie je voorkeur hebben uitgesproken, buigt een zeer getalenteerde vakjury zich over de top 10. Zij bepalen uiteindelijk de winnaar.

Stem nu

Welke genomineerden verdienen het om op 18 november een award te krijgen? Surf nu naar de virtuele stembus, kies per categorie jouw favoriete VIVA400-gegadigde en breng je stem uit. Wacht niet te lang, de stembussen sluiten op 2 november.

Let the voting begin!