Wie is jouw favoriete VIVA400-vrouw? Stem nu!

viva400 nomineren

De lijst der lijsten is compleet, de locatie is geboekt en de rode loper is besteld. Dat betekent dat er gestemd kan worden! Welke vrouw verdient volgens jou een VIVA400-award?

De VIVA400-lijst bestaat ook dit jaar weer uit een mix van bijzondere vrouwen. Van groene denkers tot wetenschappers en van stuntvrouwen tot ontwerpsters. Eén ding hebben ze gemeen: ze vallen op in hun vakgebied vanwege hun succes, doorzettingsvermogen en uiteraard talent!

Vijf winnaressen

Welke koploper verdient het volgens jou om op 17 november een VIVA400-award mee naar huis te nemen? De topvrouwen in de lijst zijn dit jaar opgedeeld in vijf categorieën: Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers, Creatieven en Zakenwonders. Per categorie is er één winnaar, en jíj hebt daar invloed op. Breng voor 4 november je stem uit op jouw favoriete VIVA400-vrouw per categorie en bepaal de publieksfavoriet. Vervolgens buigt een vakjury zich over de shortlist, waarna er op 17 november, tijdens het VIVA400-event in de Laurenskerk in Rotterdam, de winnaressen bekend worden gemaakt.

Stembus geopend

Stem nu per categorie op jouw favoriet, dan maak je bovendien kans op twee invite-only kaarten voor de VIVA400-awardshow op 17 november, inclusief een goed gevulde goodiebag! De stembussen sluiten op 4 november, dus wees op tijd!

Klik hier om je stem uit te brengen op jouw favoriete VIVA400-vrouw.