Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Caroline Glasbergen

caroline glasbergen

katy kopfoto 2Caroline Glasbergen (32) maakt met haar eigen bedrijf FITSHE proteïne-shakes voor na het sporten op biologische basis. Maar deze VIVA400-vrouw heeft natuurlijk ook af en toe ontspanning nodig. Hoe combineert ze business en pleasure? 

Door: Katy Boer

24/7

“FITSHE voelt voor mij niet als werk, loslaten is dan ook een uitdaging. Onlangs ben ik met mijn vriend naar Zagreb geweest, en dan loop ik toch alle health stores binnen om te kijken hoe het daar staat met de ontwikkelingen. De ultieme ontspanning voor mij is sporten. Ik doe aan boksen, fitness, yoga en kineticode pilates. Daarnaast kan ik erg genieten van de natuur en ga ik graag naar buiten met mijn hond. Ook lekker: relaxed uit eten gaan met mijn vriend of met vriendinnen.”

Spa-momenten

“Omdat mijn vriend ook ondernemer is, hebben we het met z’n tweeën behoorlijk druk. Maar we hebben nu een aantal vaste momenten geblockt in onze agenda. Dan gaan we bijvoorbeeld samen eten of naar de film. Dat werkt heel goed. Ik heb ook spa-data ingepland voor het hele jaar, sowieso elke maand een keer. Dat is voor mij de ultieme ontspanning. Als je voor jezelf een prettige balans kunt vinden tussen werk en privé, krijg je juist meer energie als je even niet werkt. Dan kun je er vervolgens weer tegen aan.”

Kroketten

“Al hou ik me veel met gezondheid bezig, natuurlijk heb ik ook mijn guilty pleasures. Meerdere zelfs. Ik hou van een lekker glas wijn en ben ook een chocolade-fan. Op een gegeven moment dronk ik ook best veel koffie, maar dat heb ik nu teruggebracht naar één of twee kopjes per dag. We hebben op kantoor altijd fruit staan en met een aantal andere start-ups hebben we een lunchclubje. Supergezellig en iedereen kookt om de beurt. Alleen als iemand echt geen tijd heeft om iets te maken, zitten we met z’n allen aan de kroketten. Maar ach, dat is ook lekker op zijn tijd.”


In VIVA 1 vind je Caroline in de rubriek ‘Workzone’. Je kunt het blad hier bestellen, of lees het artikel online op Blendle

Lees ook: 

Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Carlijn Lensink
Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Annefrid Imenkamp