Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Myra de Wildt

myra de wildt

katy kopfoto 2Ze richtte Happy Single Moms op, het eerste platform speciaal gericht op alleenstaande moeders en zwangere vrouwen die single zijn. Daarmee werd Myra de Wildt (35) derde in de VIVA400-categorie Wereldverbeteraars. Heeft ze, als single moeder, zelf ook nog wel een beetje vrije tijd?

Door: Katy Boer

Oppassysteem

“Vorig jaar keek ik terug op mijn leven en dacht: zo gaat het niet. Ik ging amper de deur uit, was altijd samen met mijn dochter. Vanaf dat moment ben ik in mijn omgeving op zoek gegaan naar mensen om een vangnet mee te creëren. Nu zijn er ook momenten dat ik uit eten kan en leuke dingen ga doen. Via mijn website heb ik iemand ontmoet met wie ik een oppassysteem heb. Zij past één keer per maand op mijn dochter, en ik pas eens per maand op haar kind. Zelf ben ik er dus het levende bewijs van dat mijn platform werkt.”

Leren ontspannen

“Het is niet zo dat ik om vijf uur mijn laptop dichtklap, een site draait immers 24/7. Vaak duurt mijn werkdag van elf tot vier en gaat het ’s avonds verder. Op social media of op de site gebeurt er altijd wel wat, dus dat check ik overal op m’n mobiel – ook als ik op visite ben. Sinds kort heb ik iemand die voor me werkt en de uitvoerende taken op zich neemt. Daardoor kan ik meer loslaten en dat is fijn. Maar eerlijk: dat loslaten is een uitdaging voor me! Ik ben onlangs weer begonnen met sporten, dat moet ik echt van mezelf om te relaxen. Deze maand ben ik ook begonnen met een meditatietraining waarbij ik beter leer ontspannen. Je bent er per keer drie kwartier mee bezig, dan moet ik wel.”

Eerlijk delen

“Ik probeer zo veel mogelijk het gezicht van mijn bedrijf te zijn, mezelf te laten zien. Vrouwen die me vanaf het begin volgen kennen me, maar nieuwe volgers nog niet. Daarom probeer ik heel persoonlijk te bloggen en mijn verhaal te delen. Zowel mijn successen als de mindere momenten. Dat is ook echt mijn netwerktip: zorg dat je zichtbaar bent en deel. Als je niks over je successen vertelt, gebeurt er ook niets.”


In VIVA 2 vind je Myra in de rubriek ‘Workzone’. Je kunt het blad hier online bestellen of lees het artikel online via Blendle

Lees ook:

Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Carlijn Lensink
Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Annefrid Imenkamp
Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Caroline Glasbergen

Beeld: Maaike van Haaster