Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Pascal van de Bunte-Kok

katy kopfoto 2Deze week vertelt Pascal van de Bunte-Kok (44) in VIVA over haar sieraden die in warenhuizen en boetieks door heel Nederland liggen. Ze heeft meerdere sieradenlijnen (waaronder Pscallme) en drie modewinkels. Vorig jaar werd ze genomineerd voor de VIVA400 in de categorie Creatieven. Hoe houdt deze creatieveling de boel draaiende?

Door: Katy Boer | Foto: Maaike van Haaster

We’re going to Ibiza

“Ik ben een deler. Als het met mij goed gaat, gaat het met mijn werknemers ook goed. We gaan lekker uit eten en ik neem ze elk jaar ergens mee naartoe. We zijn naar Ibiza en Berlijn geweest. Ook ga ik graag weekendjes met familie naar Ibiza, het is mijn favoriete plek. Energie haal ik natuurlijk ook uit sieraden maken. Als ik zie dat vrouwen ze dragen en er blij mee zijn: daar doe ik het voor.”

Plop!

“Mijn guilty pleasure? Dat er tijdens een vergadering vaak drank op tafel komt. We lunchen altijd met z’n allen, dan eten we wel gezond, hoor. Een goede compensatie.”

Telefoon uit

“Ik ben niet helemaal eerlijk als ik zeg dat ik mijn werk goed kan loslaten. Ik werk zestig uur per week, als het niet meer is. Ik doe mijn best mijn tijd goed te verdelen. Woensdagmiddag is bijvoorbeeld voor mijn vier kinderen. Af en toe moet ik dan echt mijn telefoon wegleggen, die jongens worden er anders gestoord van. Door dat te doen, kan ik de rust een beetje bewaren.”

Meer weten over Pascal? Je vindt haar in de rubriek ‘Workzone’ in VIVA 12, die vanaf woensdag in de winkel ligt. Online bestellen kan ook: klik hier. Of lees het artikel via Blendle