Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Rebecca van der Wurff

rebecca van der wurff

katy kopfoto 2Rebecca van der Wurff (29) is oprichter en eigenaar van Pleasurements, een exclusieve conceptstore met erotische couture voor vrouwen. In december vorig jaar lanceerde ze haar eerste eigen collectie. Heeft ze tussen de lingeriesetjes door nog wel tijd voor zichzelf?

Door: Katy Boer

Strepen, strepen, strepen

“Ik ben gek op to-dolijstjes. Soms zet ik iets op mijn lijst dat ik al bijna af heb of streep ik iets door waar ik eigenlijk nog mee bezig ben. Dat strepen is zó lekker. Ik vind het lastig om mijn werk los te laten. Een vrijdagmiddagborrel wordt dan ook vaak een vrijdagavondborrel omdat ik ’s middags nog druk bezig ben.”

Ruimte

“Ik ben nog steeds op zoek naar de balans tussen mijn werk en mijn privéleven. Ik houd van werken, maar ik ben ook dol op de mensen om mij heen. Weekenden zijn heilig, dan maak ik tijd voor mijn m’n geliefde, familie en vrienden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Gelukkig weet mijn omgeving dat ik van ze hou, maar dat ik ook druk bezig ben met het najagen van mijn dromen. Ik krijg die ruimte van hen.”

Happy weekend

“Sporten, naar de sauna gaan, muziek draaien, varen of een festival pakken zijn voor mij de manieren om te ontspannen. Een ideaal weekend zou zijn: op een mooie zomerdag varen in onze sloep op het Nieuwe Meer, vlak onder Amsterdam. Zonnen, zwemmen, barbecueën, drinken en vrijen. En dan daar slapen, middenin de natuur, veilig op het meer, kijkend naar de sterren.”


In VIVA 6 vind je Rebecca in de rubriek ‘Workzone’. Je kunt het blad hier online bestellen of lees het artikel online via Blendle

Lees ook:

Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Caroline Glasbergen
Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Myra de Wildt
Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Janneke Niessen

Beeld: Maaike van Haaster