Work hard, play hard met VIVA400-vrouw Ruba Zai

ruba zai

katy kopfoto 2Op haar YouTube-kanaal hijab hills geeft Ruba Zai (22) stylingadvies aan vrouwen met een hoofddoek. In VIVA vertelt ze deze week over haar drukke bestaan als blogger. Hoe maakt ze, tussen het maken van tutorials en het geven van modetips door, tijd voor zichzelf?

Door: Katy Boer | Foto: Maaike van Haaster

Loslaten

“Als ik wakker ben, werk ik en ik stop pas als ik slaap. Ik ben bijna altijd bezig op mijn telefoon of laptop, inspiratie aan het opdoen of zelf content aan het creëren. M’n werk laat ik los door tijd door te brengen met vrienden en familie. Daar heb ik niet altijd tijd voor, maar áls het lukt, ben ik daar heel blij mee. Dan staat mijn telefoon op stil en kijk ik er ook niet op. Behalve om misschien een goede foto voor Instagram te maken, haha.” 

Chillen met Netflix

“Ontspannen doe ik door mijn lievelingsseries op Netflix te kijken. Met een grote kop thee. Het is soms lastig om werk en privé gescheiden te houden, aangezien mijn man ook mijn fotograaf is. Daardoor hebben we het vaak over werk. Maar gelukkig zijn we allebei dol op series.” 

Je dromen achterna

“Een must do voor andere vrouwen: ga je dromen achterna. Het maakt niet uit wat anderen zeggen, geloof in jezelf. Als je een doel voor ogen hebt, luister dan niet naar anderen. Volg je gevoel, doe je lievelingslippenstift op, trek je sassy pumps aan en maak je dromen waar!”

Meer weten over Ruba? Ze staat in de rubriek ‘Workzone’ in VIVA 14, die vanaf woensdag in de winkel ligt. Online bestellen kan ook: klik hier. Of lees het artikel via Blendle.