5x de vetste Oud & Nieuw feesten

Oud en nieuw

Oud & Nieuw is hét moment om 2014 achter je te laten en het nieuwe jaar op een spetterende manier in te luiden. Hoe kan dat beter dan op een vet feest met goede muziek, al je vrienden en genoeg champagne? VIVA zet de leukste oudejaarsparty’s voor je op een rijtje.

TIKTAK NYE event in de Heineken Music Hall

De succesvolle clubavond TIKTAK keert dit jaar terug in de Heineken Music Hall met het TIKTAK NYE event. De line-up bestaat onder andere uit The Flexican, The Parysquad en Girls Love DJ’s. Zij zorgen voor een mix van hiphop, electro, trap en moombathon zodat je een supergoed begin hebt van het nieuwe jaar!

Lichtshow op de Grote Markt in Groningen

Op de Grote Markt in Groningen is het feest op oudejaarsavond! Maximaal 4.500 party animals kunnen die avond in de open lucht genieten van goede muziek en een lichtshow. Het feest is onderdeel van het decemberfeest in de stad Groningen. Vanaf 11 december staat er een ijsbaan van 15 meter en een glijbaan van 45 meter lang op de Grote Markt om alvast in de feeststemming te komen.

Het Grote Huisfeestje in Amsterdam

Houd jij niet zo van die drukke party’s in de grootste clubs? Dan is aftellen tijdens Het Grote Huisfeestje in Amsterdam een echte aanrader. De loods van Amsterdam Roest wordt omgetoverd tot een lekker ruim appartement waar je bier kunt drinken uit de badkuip, een leuke man op kunt duiken in een van de hottubs en waar je zelfs op de bank in slaap mag vallen!

Staatsloterij Oudejaarsfeest in Den Haag

De Hofvijver in Den Haag is op 31 december het decor van een groots Oudejaarsfeest. Bekende artiesten zoals Alain Clark, Do en Xander de Buisonjé zorgen vanaf een drijvend podium voor een muzikaal spektakel. Hoogtepunt van de avond is de uitslag van de Staatsloterij Oudejaarstrekking gevolgd door heel veel kleurrijk vuurwerk. Heb je toch geen zin om op oudejaarsavond van de bank af te komen? Geen probleem! Het spektakel is vanaf 23.00 uur te volgen op SBS6.

NYE gala in Utrecht

Cultureel culinair warenhuis de Winkel van Sinkel in Utrecht organiseert op 31 december een spetterend galafeest. De perfecte gelegenheid om je mooiste jurk weer uit de kast te halen en je hoogste hakken aan te trekken. Zorg wel dat je erop kan dansen, want naast champagne drinken en over de rode loper paraderen, wordt er natuurlijk ook gefeest op muziek van de beste DJ’s!

Beeld: geargodz / 123RF Stockfoto