VIDEO: Amber in Nashville: optreden in het Bluebird Cafe

Amber Kamminga (25) droomt ervan om van zingen haar werk maken. Daarom vloog ze naar Nashville voor een intensieve songwriting retreat. Voor VIVA houdt ze een vlog bij. Deze vijfde video is haar laatste vanuit Nashville.

Vorige week nam Amber deel aan een songwriting retreat onder leiding van Judy Stakee, een fantastische songwriter en voormalig mentor van grote namen als Katy Perry en Gavin DeGraw. Tijdens de retreat heeft Amber een strakke planning; elke ochtend volgt ze drie uur workshops over zingen, songwriting en de zangindustrie. ’s Middags gaat ze co-writen met andere songwriters, en Judy als coach. Vervolgens speelt iedereen ’s avonds het nummer dat-ie die dag heeft geschreven.

De retreat is inmiddels afgelopen, maar Amber is nog een aantal dagen in Nashville om zelfstandig aan de weg te timmeren als zangeres. In deze laatste vlog zie je hoe ze optreedt in het bekende Bluebird Cafe, werkt ze met producer Femke Weidema aan haar single en stapt Amber op het vliegtuig.

Hierboven zie je haar vijfde video.

Zie ook:

De weg naar succes: Amber (25) gaat naar Nashville om te werken aan haar zangcarrière
She’s there! Amber over de eerste dag van de songwriting retreat in Nashville
Amber in Nashville: zo ging de tweede dag van de songwriting retreat eraan toe
Amber moet een traantje laten: de laatste dag van de retreat is aangebroken

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.