Gaite Jansen stapelverliefd in nieuwste film Groenland

Gaite Jansen

Reizen, poepende katten en lekker eten. Deze week vertelt actrice Gaite Jansen in VIVA over haar 10 grootste liefdes. Hoewel ze zelf al ruim een jaar single is, moest ze zich voor haar nieuwste rol weer helemaal verliefd voordoen.  Vanavond verschijnt ze als Iris in de Telefilm Groenland op NPO3.

Iris valt in de film als een blok voor Hugo Maes, een fotograaf die naar Groenland reist om daar de perfecte foto te maken. Werk is in zijn leven de grootste prioriteit. Voor romantiek en vrouwen heeft hij weinig oog, totdat hij Iris ontmoet. Zij weet Hugo’s aandacht voor zich te winnen en daagt hem uit om deel uit te maken van haar leven. Een balans vinden tussen werk en liefde blijkt voor Hugo echter een lastige taak. Hij en Iris belanden in een stormachtige relatie die gekenmerkt wordt door hoogtepunten vol liefde en lust, maar ook momenten waarin ze elkaars grootste rivaal zijn.

Groenland wordt vanavond om 20.00 uur uitgezonden op NPO3. Check hier de trailer.

Beeld: Janey van Ireland

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.