VIDEO: Géza Weisz uit de kleren voor Bagels & Bubbels

Hij is een simpele bakkersjongen, zij een internationale superster. Vanaf vanavond volg je het onmogelijke liefdesverhaal van Noa (Bracha van Doesburgh) en Rick (Egbert-Jan Weeber) in de gloednieuwe dramaserie Bagels & Bubbels op Net5. VIVA sprak de cast.

Rick is een gewone jongen die samen met zijn broer Danny (Géza Weisz) in een familiebakkerij werkt. Noa is een succesvol model met een internationale carrière. De twee komen elkaar per toeval tegen in een restaurant, waar Rick zijn negenjarig jubileum viert met zijn vriendin Vanessa (Halina Reijn).

Niet alleen van Rick en Noa kunnen we hartstochtelijke liefdesscènes verwachten: ook Géza verklapt aan VIVA dat hij uit de kleren gaat. “Ik heb tot nu toe nog nooit een hele film mijn kleren aan mogen houden. Bij de volgende film doe ik het écht!”, belooft hij. Van ons hoeft het niet hoor, Geez.

Bagels & Bubbels komt vanaf vanavond elke dinsdag om 20.30 uur op Net5.
En blijf hangen, want om 22.25 uur begint VIVA Pillow Talk!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.