GEZOCHT: mensen die iets op te biechten hebben

opbiechten

Of je nu ooit in de kroeg hebt gezoend hebt met de broer van je vriend of per ongeluk drie dagen lang bent vergeten de kat van de buurvrouw eten te geven: iedereen (ja, ook jij) heeft wel iets op te biechten. Maar wie durft z’n verhaal ook te delen?

Ooit VIVA’s slogan ‘niets te verbergen’ voorbij zien komen? Dat roepen we natuurlijk niet zomaar; wij vinden dat iedereen z’n verhaal moet kunnen doen, hoe extreem, bizar of juist klein dat ook is. In dat kader zijn we voor onze nieuwe onlinerubriek op zoek naar mensen die iets op te biechten hebben. Dat mag alles zijn: van schandalige dronken acties tot heimelijke liefdes of onbenullige hersenspinsels die je nog nooit hardop hebt durven uitspreken. Alle verhalen zijn welkom (maar natuurlijk geldt: hoe smeuïger, hoe beter).

Durf jij je biecht (anoniem) bij ons te doen? Stuur een video, audiobericht of tekst met je verhaal naar redactie@viva.nl of als DM naar onze Instagrampagina. En onthoud: less is more (lees: hou het kort maar krachtig).

zomerdeal

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.