Papa’s Mattie en Wietze in de dierentuin

Mattie en Wietze hebben zich ontpopt als papa’s! Sinds woensdag passen ze een week lang op Chiara (9) en Aurora (4), wiens ouders een week lang naar een warm oord zijn gestuurd. Exclusief op VIVA.nl vind je elke dag een update van de oppasavonturen van de Q-Music dj’s! Wat gebeurt er als je twee onervaren vaders bij twee kids zet? Nou, dit!

Hoe verrassend dit ook klinkt, de dj’s lijken hun draai als vaders al aardig gevonden te hebben. “Dat ik dit ooit nog zou zeggen had ik zelf ook niet verwacht, maar ik ga het echt doen. Wat is huishoudmaandag toch fijn! Chiara ging vanochtend naar school, Aurora werd opgehaald door opa en wij hadden eindelijk even de tijd om de boel een beetje op te ruimen. Stofzuiger erdoor, doekje erover en al het speelgoed op de juiste plek. Ik begrijp heel goed dat het huishouden als ontspanning kan voelen voor een ouder. Nog 2 nachtjes en dan komen papa en mama thuis, nog 2 nachtjes en dan gaan wij ook lekker naar huis,” aldus nieuwbakken papa Wietze, die zondag samen met Mattie en ‘dochters’ Chiara en Aurora een dagje naar de dierentuin was.

Elke dag vind je op VIVA.nl een update van Mattie, Wietze en hun kinderen-voor-een-week. Natuurlijk zijn ze ook elke werkdag van 6.00 uur tot 9.00 uur te horen op Q-Music!

Lees ook:

mattie en wietze

mattie en wietze

mattie en wietze