Met VIVA400 Visionista’s naar Parijs: 5 tips hoe je social media in kan zetten voor je bedrijf

De tien overgebleven VIVA400 Visionista’s vervolgden het ‘La route du succès’-programma in Parijs! Daar volgden ze onder andere een masterclass over social media van Birgit Zuurveld, strategy director van Dorst & Lesser.

Tijdens de masterclass werden vijf tips gegeven over hoe je social media kan inzetten voor je (beginnende) bedrijf. Bekijk bovenstaande video voor de tips én om te zien hoe het de VIVA400 Visionista’s is vergaan in Parijs.

Bekijk ook: Met VIVA400 Visionista’s naar Parijs: 5x tips om de strategie van je onderneming te bepalen

VIVA400 lanceert dit jaar VIVA400 Visionista’s: de springplank voor aanstormend talent. Hiermee heeft de Lijst der Lijsten een gloednieuw zusje. VIVA400 Visionista’s is dé springplank waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Het ‘La route du succès’-programma is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en je je droom concreet gaat maken.

Al tien jaar is VIVA400 hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Ben jij of ken jij zo’n vrouw? Meld je dan nu aan voor de VIVA400 2017! Klik hier.