Henny in VIVA Pillow Talk: ‘Ik heet Huisman, maar ik ben het niet’

viva pillow talk

In VIVA Pillow Talk doen bekende en onbekende stellen elke week openhartige bekentenissen over hun relatie. Van hevige hartstocht tot dagelijkse ergernissen, niks blijft onbespreekbaar. Op VIVA.nl stellen we de koppels aan je voor. Hierbij: Henny en Lia!

Lia (63) en Henny (63) zijn al 40 jaar getrouwd. Samen hebben ze twee dochters. Ze hebben elkaar 42 jaar geleden ontmoet op een feest in Purmerend en Henny besloot meteen om er werkelijk alles aan te doen om Lia te veroveren. Lia en Henny zijn niet alleen dol op elkaar. Ze zijn ook helemaal dol op dieren en dat is in en rondom hun huis goed te zien. Maar de meeste aandacht moet toch wel naar Henny gaan, want anders gebeuren er vreemde dingen…

Henny over het huishouden: ‘Ik heet Huisman, maar ik ben het niet.’

VIVA Pillow Talk is elke dinsdagavond om 22.25 uur te zien bij Net5. De eerste afleveringen gemist? Je kunt ze hier terugkijken!

Altijd de leukste fragmenten van VIVA Pillow Talk in je mailbox? Geef je op voor de nieuwsbrief!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.