Kirsten in VIVA Pillow Talk: ‘Mattie is echt heel lui’

viva pillow talk

In VIVA Pillow Talk doen bekende en onbekende stellen elke week openhartige bekentenissen over hun relatie. Van hevige hartstocht tot dagelijkse ergernissen, niks blijft onbespreekbaar. Op VIVA.nl stellen we ze aan je voor. Hierbij: Mattie en Kirsten!

Kirsten (30) en Mattie (30) begonnen ooit als goede vrienden. Tot ze het idee kregen dat er meer in zat. En dat idee klopte, want ondertussen zijn ze al 11 jaar samen en wonen ze met hun katten en konijnen. De aparte werktijden van Mattie, die elke ochtend vroeg een radioprogramma presenteert bij Q-music, zorgen ervoor dat ze anders samenleven dan andere stellen. Als de een gaat slapen, staat de ander alweer bijna op. Maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Ruzie over de afstandsbediening en wie er het langst onder de douche staat, kennen ze niet.

Kirsten over Mattie in het huishouden: ‘Mattie is echt heel lui.’ Mattie: ‘Ja ik heb al vaak gezegd, ik wil graag meebetalen aan een schoonmaakster. Echt met alle liefde, maar dat wilde je niet.’

VIVA Pillow Talk is elke dinsdagavond om 22.25 uur te zien bij Net5. De eerste afleveringen gemist? Je kunt ze hier terugkijken!

Altijd de leukste fragmenten van VIVA Pillow Talk in je mailbox? Geef je op voor de nieuwsbrief!