Q-Music’s Wietze en Lieke openhartig in VIVA Pillow Talk

In VIVA Pillow Talk doen bekende en onbekende stellen elke week openhartige bekentenissen over hun relatie. Van hevige hartstocht tot dagelijkse ergernissen, niks blijft onbespreekbaar. Op VIVA.nl stellen we de koppels aan je voor. Hierbij: Wietze en Lieke!

Lieke (29) en Wietze (25) zijn sinds 4 jaar een stel. Ze wonen samen in Amsterdam waar ze werkelijk nooit tegelijk naar bed gaan of samen opstaan. Dit komt omdat ze allebei een radio programma bij Q-music presenteren op totaal verschillende tijden. Maar ondanks hun tegengestelde bioritmen zit het met de liefde wel goed.  Zo goed zelfs dat Wietze onlangs een heel romantisch huwelijksaanzoek heeft gedaan.

Wietze over zijn haar: ‘Op zaterdagavond kan ik wel eventjes voor de spiegel staan. Maar dan ga je ook klooien he. Dan zit 1 lokje weer niet goed en dan zit dat weer niet goed. En dan probeer je dat omhoog en daar weer een beetje hairspray tegenaan. Voordat je het weet is het veel te plakkerig. Ik heb ook wel eens gehad dat ik het ben gaan wassen en weer opnieuw begonnen ben. Weer föhnen enzo.’

VIVA Pillow Talk is elke dinsdagavond om 22.25 uur te zien bij Net5. De eerste afleveringen gemist? Je kunt ze hier terugkijken!

Altijd de leukste fragmenten van VIVA Pillow Talk in je mailbox? Geef je op voor de nieuwsbrief!