Utopia’s Billy en Ruud geven zich bloot in VIVA Pillow Talk

pillow

In VIVA Pillow Talk doen bekende en onbekende stellen elke week openhartige bekentenissen over hun relatie. Van hevige hartstocht tot dagelijkse ergernissen, niks blijft onbespreekbaar. Op VIVA.nl stellen we de koppels aan je voor. Hierbij: Billy en Ruud!

Billy (32) en Ruud (25) zijn sinds een jaar een stel. Ze leerden elkaar kennen toen ze meededen aan het realityprogramma Utopia (SBS6). Allebei hadden ze zich voorgenomen om niet verliefd te worden in Utopia. Maar de vonk sloeg onvermijdelijk  over.  Nu ze Utopia verlaten hebben zijn ze nog steeds onafscheidelijk en wonen ze samen in Zwolle. Waar ze wel ineens te maken kregen met het echt leven. Billy ergert zich aan de rommelblindheid van Ruud. En Ruud laat graag even de allerlelijkste trui van Billy zien.

Billy over sex op gekke plekken: ‘De meest rare sex is natuurlijk wel voor de camera.’ Ruud: ‘Dus stel ons niet de vraag: “willen jullie nu sex hebben?” want daar hebben we geen problemen mee.’

VIVA Pillow Talk is elke dinsdagavond om 22.25 uur te zien bij Net5. De eerste aflevering gemist? Je kunt ‘m hier terugkijken!

Altijd de leukste fragmenten van VIVA Pillow Talk in je mailbox? Geef je op voor de nieuwsbrief!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.