Vanavond op tv: VIVA Pillow Talk

VIVA pillow talk

Vanavond is het zover: de derde aflevering van ons eigen tv-programma VIVA Pillow Talk. Zorg dat je tv om 22.25 uur op Net5 staat, want het wordt weer gieren van het lachen!

Van ongemakkelijke momenten in bed tot huishoudelijke irritaties: in VIVA Pillow Talk wordt ALLES besproken. Vijftien stellen doen een boekje open over hun relatie, wat hilarische maar ook gênante momenten oplevert. Want wie heeft er nou eigenlijk écht de broek aan in de relatie? En wat is hun grootste bedgeheim?

Bekende stellen die meedoen aan VIVA Pillow Talk zijn Q-music dj’s Mattie & Wietze met hun vriendinnen, Henny Huisman en zijn vrouw Lia, en voormalig Miss Universe Nederland Kim Kötter en haar vriend die we ook wel kennen als zanger Jaap Reesema. Eerlijk, maar met een flinke dosis zelfrelativerende humor vertellen zij hoe het er thuis aan toegaat. Romantisch, beschamend maar vooral aanstekelijk!

VIVA Pillow Talk wordt vanavond om 22.25 uur uitgezonden op Net5. Mis het niet!

P.s. Ben jij een verleider, maatje, avonturier of romanticus? Kom erachter met de VIVA Pillow Talk relatietest! Heb jij ‘m al gedaan?

VIVA Pillow Talk

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.