VIVA komt met eigen programma op Net5: VIVA Pillow Talk!

pillow

Na print en online is het tijd voor VIVA’s next step: samen met Net5 lanceren we het tv-programma VIVA Pillow Talk! In die nu al legendarische tv-serie krijgen bekende en onbekende stellen vragen op zich afgevuurd waar we het, alleen door ernaar te kijken, al warm van krijgen. Dit mag je niet missen!

Van ongemakkelijke momenten in bed tot huishoudelijke irritaties: in VIVA Pillow Talk wordt ALLES besproken. Vijftien stellen doen een boekje open over hun relatie, wat hilarische maar ook genânte momenten oplevert. Want wie heeft er nu eigenlijk echt de broek aan in de relatie? En wat is hun grootste bedgeheim?

VIVA Pillow TalkBekende stellen die meedoen aan VIVA Pillow Talk zijn Q-music dj’s Mattie & Wietze met hun vriendinnen Kirsten en Lieke, Henny Huisman en zijn vrouw Lia, en voormalig Miss Universe Nederland Kim Kötter en haar vriend: zanger Jaap Reesema. Eerlijk, maar met een flinke dosis zelfrelativerende humor vertellen zij hoe het er thuis aan toegaat. Romantisch, beschamend maar vooral aanstekelijk!

Zien? Zorg maar alvast dat je je dinsdagavonden vrijhoudt. VIVA Pillow Talk verschijnt vanaf 7 april elke week om 22.20 uur op Net5. Houd VIVA.nl scherp in de gaten voor de sneak peeks!

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.