VIDEO: Spetter spieter spater, dieren in het water

Warm weer? Hup het water in. Naar het strand en zwemmen in de zee of even kopje onder in het opblaasbadje in de achtertuin. Deze week vind je in VIVA de meest bijzondere zwemwateren ter wereld. Van zwemmen met krokodillen in Australië tot de overvolle zwembaden in China.

Wij mensen zijn niet uniek in het zoeken naar verkoeling. De dieren in de onderstaande video doen graag mee met de waterpret:

Deze olifant lijkt echt dolgelukkig met zijn zwembadje. Het gaat er wat klungelig aan toe, maar genieten doet ’ie zeker.

Ook deze beer is duidelijk heel blij met zijn zwembad.

Oké toegegeven, deze kat is niet geheel vrijwillig gaan zwemmen. Van je familie moet je het hebben…

Dit varken kiest voor de verandering voor water in plaats van modder en dat lijkt hem prima te bevallen.

Puppy’s die zwemmen, schattiger kan bijna niet. Waar de puppy in de eerste video het nog even houdt bij pootjebaden, heeft de labrador in de tweede video de smaak meteen te pakken.


En tot slot, sommige dieren wil je gewoon niet in je zwembad tegenkomen. Een vrouw uit Florida kreeg de schrik van haar leven toen ze deze ongewenste gast ontdekte. De enorme alligator kwam uit een nabijgelegen natuurgebied en kon gelukkig door de expert die hem eruit haalde weer worden uitgezet.

VIVA 30 ligt nu in de winkel. Je kunt het blad ook online bestellen. Vooral nieuwsgierig naar de bijzondere zwembaden? Lees dan het volledige artikel op Blendle.