Valt Taylor Swift met deze video wéér door de mand?

taylor swift

Taylor Swift is geen sportmens. Tenzij je het veroveren van Hollywood-hunks als sport beschouwd, maar anders niet. Echt niet. Ze gaat niet om met bekende atleten of Olympisch kampioenen, evenmin is ze aanwezig bij sportevenementen. Want nogmaals: Taylor is geen sportmens. En juist dat maakt onderstaand filmpje zo ongemakkelijk.

Eerder deze week werden in de Verenigde Staten voor de eerste keer de NBA Awards uitgereikt. Hierbij krijgen basketbalspelers die meespelen in de top – de NBA – awards puur om het feit dat ze basketbal spelen. De meest belangrijke award is die van Most Valuable Player en die ging dit jaar naar Russell Westbrook. Wat bleek? Russell is een groot fan van Taylor Swift en daarom leek het de productie leuk om samen met de zangers een felicitatievideo op te nemen.

Dat klinkt leuk, maar het resultaat is eerder een beetje ongemakkelijk. Taylor en Russell hebben elkaar nooit in levende lijve ontmoet en misschien moet dat maar zo blijven. Wat vind jij, slaat Taylor hier weer de plank mis?

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

 Bron Elite Daily | Beeld Brunopress
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.