VIDEO: De aftermovie van masterclassdag #1 van VIVA400 Visionista’s

Op 8 juni vond de eerste masterclassdag van VIVA400 Visionista’s plaats. Sanny Verhoeven doet verslag van deze inspirerende dag.

VIVA400 lanceert dit jaar VIVA400 Visionista’s: de springplank voor aanstormend talent. Honderden vrouwen gaven zich op voor het masterclassprogramma, waarvan er dertig werden geselecteerd die de eerste masterclassdag mochten bijwonen. Die dag ging van start met een panelgesprek met VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen, Sofie Rockland van 210th en Hella Huizinga van My Greatest Party, onder leiding van Sanny Verhoeven. Er waren masterclasses van Nathalie Mangelaars van Pitch Queen, Marlene de Koning en Hester Eggink van LinkedIn en Eeke Olijve-van den Brink van ABN AMRO én de 30 geselecteerde vrouwen moesten hun droom pitchen voor de jury. Aan het einde van de dag werden de 10 vrouwen die het ‘La route du succes’-programma verder mogen volgen, bekendgemaakt.

Lees ook: 

VIVA400 Visionista’s: deze 10 vrouwen zijn geselecteerd voor ‘La route du succes’ naar Parijs!
De eerste masterclassdag van VIVA400 Visionista’s: zo ging het eraan toe

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Jessica Brouwer