VIDEO: Arie Boomsma: ‘Man, wat stonken die deelnemers’

katy kopfoto 2Vijftien mannen en vrouwen op een onbewoond eiland. Geen eten, geen productieteam. Hun enige wapens: een mes en de kleding die ze dragen. Klinkt nogal heftig als je het mij vraagt, en daarom vroeg ik de deelnemers van ‘The Island’ – gepresenteerd door Arie Boomsma – waarom ze zich in godsnaam op hadden gegeven.

Door: Katy Boer

Tijdens de persdag spraken we ook met de presentator van het nieuwe Net5-programma. Arie Boomsma bracht de deelnemers weg en haalde ze na een maand weer op. Volgens hem is het maar goed dat we geen geur-tv hebben… Verder vroeg ik deelnemers Marlous, Menno, Mounir, Joffrey en Annemarie naar hun ervaringen tijdens ‘The Island’. Compleet geïsoleerd van de buitenwereld zien te overleven, dat kan toch niet anders dan afzien zijn?  Wat zouden zij – als kersverse ervaringsdeskundigen – voortaan meenemen naar een onbewoond eiland? En hoe zit dat als je een maand lang op een eiland zit: wat doet dat met je libido?

In VIVA 6 spreken we Arie Boomsma uitgebreid. Het blad ligt vanaf 10 februari in de winkels. The Island is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij Net5.

Bekijk ook: 

VIDEO: Kay Nambiar wint VIVA’s Gouden Bucket 2016
VIDEO: Een wedstrijdje marshmallows eten met Paul Turner
VIDEO: Victor Mids: ‘Ik een flirt? Dat doe ik niet bewust’