VIDEO: Barry Atsma wint Gouden Bucket 2015

Barry Atsma wint de Gouden Bucket 2015 en geeft daarmee Johnny de Mol en Manuel Broekman het nakijken. Want als er één man is met wie de VIVA-vrouw de lakens wil delen, is het Barry. Maar liefst 1 op de 3 vrouwen kiest voor de charmante acteur. Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim driehonderd VIVA-lezeressen.

Geen Jan Smit
Het is dé vraag die iedereen zichzelf weleens gesteld heeft. Namelijk: met wie zou ik ooit nog eens een wilde nacht willen beleven? In het kader van de Bucketlist Special die deze week in VIVA staat, wilde VIVA dat ook weleens weten van haar lezeressen. Het antwoord was helder: 1 op de 3 vinkt dolgraag Barry Atsma af. Op het erepodium is verder plaats voor Johnny de Mol (nummer 2) en Manuel Broekman (3). Jan Smit is helaas minder populair: hij kreeg slechts één stem.

Diep geraakt
Nu is VIVA de beroerdste niet als het gaat om goed nieuws brengen aan mannen zoals Barry, dus werd er speciaal voor hem een prachtige nieuwe award in het leven geroepen: de Gouden Bucket 2015. Gewapend met deze unieke emmer, een confettikanon en een fles champagne overviel VIVA de nietsvermoedende acteur. ‘Dit is me ook wel een emmer,’ aldus een intens dankbare Atsma, die daarna overging tot een bewogen dankwoord.