VIDEO: Behind the scenes bij de nieuwe Netflixserie ‘GLOW’

Ben jij groot fan van ‘Orange is the new black’? Let dan op, want de makers van deze succesvolle serie hebben een nieuwe Netflix Original-serie gemaakt. En wij voorspellen dat dit een hit gaat worden…

​Spandex? No problem. ​Power vrouwen? Zeker weten. Hilariteit en een rollercoaster aan emoties? Gegarandeerd. ​Ga behind the scenes en ontdek hoe de​ cast van de nieuwe Netflix-serie GLOW​ zich voorbereid heeft op hun rollen en wat het inhoudt om een TKO (total knock out) te worden.

Ruth Wilder (Alison Brie) is een werkloze, met zichzelf worstelende actrice in het Los Angeles in de jaren ’80. Als ze gebeld wordt voor een onconventionele auditie, grijpt ze haar laatste strohalm naar stardom met beide handen aan. Ze werpt zich in de met spandex en glitter besprenkelde wereld van het vrouwenworstelen. Daar gaat Ruth niet alleen de concurrentie aan met twaalf Hollywood misfits, maar ook met Debbie Eagan (Betty Gilpin), een ex-soapactrice en Ruths voormalig beste vriendin. Als Debbie’s gezinsleven waarvoor ze haar acteercarrière heeft opgegeven, toch niet zo rooskleurig blijkt te zijn, keert ze met hangende pootjes terug. De aanvoerder van deze bonte bende is Sam Sylvia (Marc Maron), een B-film regisseur op retour, die de zware taak krijgt om deze gorgeous ladies naar de top te begeleiden.

Hierboven kun je de behind the scenes-beelden bekijken. De serie ‘GLOW’ staat vanaf vrijdag 23 juni op Netflix. Dat wordt bingen!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.