VIDEO: BN’ers over hun eerste vakantie zonder ouders

Drinken, flirten en sex: dat is alles wat de drie vrienden in de nieuwe film ‘Adios amigos’ willen. En dus knijpen ze ertussenuit voor een broeierige trip naar Salou.

De drie hoofdrolspelers (Yannick van de Velde, Martijn Lakemeier en Bas Hoeflaak) zijn geen doorsnee vrienden: alle drie hebben ze een lichamelijke handicap. Dat maakt het in eerste instantie lastig om vrouwen te versieren om mee naar bed te gaan, wat hun leeftijdsgenoten makkelijker afgaat. Daarom besluiten ze om, zonder dat hun ouders het weten, te ontsnappen naar de plek die het allemaal mogelijk moet maken: Salou.

Op de rode loper bij de première van ‘Adios amigos’ hoort VIVA’s Jessica BN’ers uit over hun eerste vakantie zonder ouders. Hoe wild ging dat eraan toe? Lukte het een beetje om te scoren? Check het in de video hieronder!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.