VIDEO: Carpool College: Cynthia Schultz in gesprek met Lisette Böhne

Zet twee inspirerende vrouwen bij elkaar in de auto en het is een gegarandeerde match. Dit keer geeft blogger Cynthia Schultz een lift aan VIVA400-vrouw Lisette Böhne.

Lisette werkte als jurist bij het Openbaar Ministerie, toen ze werd gegrepen door het idee van de bijzondere eHealth-app. Met de app van start-up SkinVision kunnen verdachte huidplekjes geanalyseerd worden, wat een doorbraak kan betekenen in de vroege signalering van huidkanker. Lisette zegde haar baan op om als Legal Counsel aan de slag te gaan voor SkinVision. Ze houdt zich, naast de algemene juridische zaken, voornamelijk bezig met wet- en regelgeving rond eHealth, een totaal nieuwe markt waar nog weinig regelgeving is.

Win een weekend weg!

Welke Renault past bij jouw ambitie? Doe de ambitietest! Je maakt dan meteen kans op een heerlijk weekend weg naar Maastricht in jouw type Renault, inclusief € 500,- shoptegoed en verblijf in het Hampshire Designhotel! Ook maak je elke week kans op een tegoedbon van weekendjeweg.nl. Klik hier om de test te doen.