VIDEO: check hier de spectaculaire lancering van VIVA’s seksspeeltjeslijn

Zon, drank, sex toys, limited edition condooms en heel veel sexy mensen. De lancering van VIVA’s eigen seksspeeltjeslijn was één groot feest.

Video: Sanne Bakker | Tekst en interviews: Jessica Sindelka

De vibrators vlogen de gasten gisteren om de oren in de kleurrijke, zonnige tuin van Paviljoen Puur in Diemen. Daar heeft VIVA in samenwerking met Rianne S haar eigen seksspeeltjes geïntroduceerd. De collectie bestaat uit drie toys: een vibrator, de Pussy Playballs en een clitorisstimulator in de vorm van een lipstick. De allereerste set werd door hoofdredacteur Debby Gerritsen en seksspeeltjesexpert Rianne Swierstra overhandigd aan Fajah Lourens – die daarna heeft plaatsgenomen achter de draaitafel om de gasten te voorzien van wat lekkere beats.

Testpanel

Speciale aandacht ging tijdens het evenement uit naar Milou, Tess en Linda. Deze drie stoere wijven vormen VIVA’s testpanel en hebben de vibrator op camera uitgeprobeerd. De komende weken zie je op viva.nl ook hun oordeel over andere seksspeeltjes.

De gouden vibo

Maar dat was nog niet alles. Vóór de lancering was er een gouden vibrator in de tuin van Paviljoen Puur verstopt, waar de gasten naar op zoek gingen. De gelukkige vinder is – met een enorme big smile – naar huis gegaan met een enorme goodiebag aan toys.

Seksspeeltjes-enquête

De lancering van de sex toys sluit helemaal aan bij de enquête in de nieuwste VIVA die nu in de winkel ligt. Daarvoor hebben we onderzoek laten doen naar het seksspeeltjesgebruik van vrouwen. Enkele resultaten? Bijna de helft van de Nederlandse vrouwen heeft er weleens een gebruikt en 23 procent noemt haar toy zelfs ‘Mijn beste vriend in de slaapkamer.’ Alle andere cijfers kun je lezen in VIVA 28, die tot en met 17 juli in de winkels ligt.

Bestel je eigen exemplaar

Zelf een van de speeltjes scoren? Je kunt ze kopen via viva.nl/candyshop. Bij elke bestelling ontvang je een VIVA x LOVE-armbandje t.w.v. € 14,95.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.