VIDEO: Een onderonsje met de sterren van Musicals in Concert

Of we de persdag van Musicals in Concert, in het bijzijn van Simone Kleinsma, Stanley Burleson, René van Kooten en Anouk Maas bij wilden wonen? Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Gewapend met de VIVA Vragenkaartjes en onze cameraman ging ik op pad naar het Ziggo Dome!

Door Katy Boer

We bleken niet de enigen die deze presentatie niet wilden missen, want het was een drukte van jewelste in de Ziggo Dome Member Club. Tijdens de perspresentatie kregen we alvast een voorproefje van Musicals in Concert, én kregen we de kans de musicalsterren het hemd van het lijf te vragen!

Op 13 en 14 november staat de Ziggo Dome in het teken van musicals, musicals en nog eens musicals. Dan worden namelijk, door de grootste musicalsterren van Nederland, maar liefst 60 liedjes uit 35 musicals ten gehore gebracht tijdens Musicals in Concert. Het publiek wordt uitdrukkelijk uitgenodigd om mee te zingen door de grote sing-a-long wall in het decor.

Enthousiast geworden van Musicals in Concert? Met VIVA Musicalclub kun je met korting naar deze swingende show! Klik hier om kaarten te bestellen.