VIDEO: VIVA’s Michelle interviewt cast Magic Mike XXL

Alsof de temperaturen vorige week nog niet hoog genoeg opliepen, was er ook de première van Magic Mike XXL: het vervolg op de kaskraker Magic Mike uit 2012. Terwijl het voor het Tuschinski vol stroomde met gillende meiden, was VIVA’s Michelle uitgenodigd in de Amsterdamse Harbour Club om de cast te interviewen. En dat zijn natuurlijk kansjes die je niet laat liggen!

De cast van Magic Mike XXL was in twee groepen ingedeeld om te interviewen, in de ene groep hoofdrolspeler Channing Tatum, Amber Heard en Joe Manganiello en in de andere groep Adam Rodríguez, Matt Bomer en Jada Pinkett Smith. En hoewel ik ze het liefst uren in de ogen had gekeken, kreeg ik per groepje maar vijf minuten. Tsja, wat vraag je dan? Je wilt ook niet hetzelfde lijstje vragen opdreunen als de rest van de aanwezige pers.

En dus nam ik ons stapeltje vragenkaarten mee, zodat ze zelf een kaart zouden trekken met een random vraag erop. Channing had het echter niet helemaal begrepen en gaf  er compleet z’n eigen draai aan…

Magic Mike XXL draait sinds 2 juli in de bioscoop!