VIDEO: hoog bezoek van Jan de telefoonbuurman!

Het is de ultieme vrouwendroom: een vrachtwagen vol chocola. Voor de VIVA-redactie werd hij werkelijkheid, want we kregen bezoek van Jan de chocoladetrucker! Waar een smsje naar je telefoonbuurman al niet goed voor is…

Weleens van gehoord, een telefoonbuurman? Dat is dus iemand met hetzelfde telefoonnummer, maar waarvan het laatste cijfer één getal hoger of lager is. De VIVA-redactie greep massaal naar de telefoon en stuurde haar buurman een bericht. In spanning werd er afgewacht, maar veel spannends leek er niet te gebeuren… totdat VIVA’s Michelle beet had. En HOE!

Jan de telefoonbuurman bleek op een chocoladetruck te rijden. Een redactie vol vrouwen + een vrachtwagen vol chocolade: dat er snel een ontmoeting moest worden geregeld leek ons vrij duidelijk. Het hilarische verhaal en het moment van de ontmoeting zie je in de video!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.