VIDEO: Langs de rode loper bij première Rendez-Vous!

Tinderdates, afknappers, de beste plek voor een afspraakje… Hoe zit het eigenlijk met het dateverleden van de BN’ers? Bij de première van de nieuwe Nederlandse thriller Rendez-Vous voelden wij bekend Nederland aan de tand!

Door Katy Boer & Danny Floor

Maandagavond vond de première van de film Rendez-Vous plaats bij het DeLaMar Theater in Amsterdam. Fotografen en cameraploegen verzamelden zich om de cast en aanwezige BN’ers te spreken over de nieuwe film van regisseur Antoinette Beumer. Ook VIVA’s camerateam was erbij, die met VIVA’s Vraagkaart de aanwezigen uithoorde over hun dateverleden!

In de Nederlandse thriller – naar het boek van Esther Verhoef – gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, hiervan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.