VIDEO: Lorrèn primeurt videoclip Hideaway op VIVA.nl

Speciaal voor VIVA gaat vandaag de nieuwe videoclip van zangeres Lorrèn in première. Wij zijn fan, jij ook? Bekijk de video hier!

Hier op de redactie draaien we de platen van Lorrèn Rettich he-le-maal grijs. De zangeres was ook al te gast bij ‘De Wereld Draait Door’ én ze is uitgeroepen tot Radio 2 Talent.

De 24-jarige Lorrèn heeft een uniek stemgeluid. Eind 2015 verscheen haar debuutalbum ‘Shades of blue’, met een mix van soul, jazz en pop. VIVA heeft Lorrèn benoemd tot ‘een van de talenten om in de gaten te houden’ en op 30 september is haar eerste single van haar nieuwe album uitgebracht. Het album verschijnt volgend jaar.

Lorren Rettich

Lorrèn: ‘Het nummer ‘Hideaway’ gaat over het hebben van een eigen plek, en dat je die soms met iemand moet delen. Dit jaar ben ik gaan samenwonen en voor het eerst deelde ik m’n eigen plek met iemand. Er verandert van alles. Opeens was mijn huis niet alleen meer míjn ‘hideaway’.’

Tijdens de fotoshoot voor een van VIVA’s zomernummers (editie 33) ontmoet Lorrèn filmmaker en fotograaf Daphne Ponsteen. De twee hebben meteen een klik en besluiten samen de videoclip voor het nummer te maken. Lorrèn: ‘Daphne begreep meteen wat ik met het liedje wil vertellen en heeft een geweldige Mongolische Ger in Renkum gevonden. Precies zoals ik mijn hideaway voor me zie!’