VIDEO: Illustrator Mimi Nizan: ‘Ik ga over een grens waar anderen stoppen’

In het Net5-programma ‘On the move’ rijdt blogger Yara Michels in een Renault door het hele land om VIVA400-vrouwen te interviewen over hun carrière. In de eerste aflevering gaat ze op bezoek bij illustrator Mimi Nizan.

Omdat je van elke vrouw wel wat kan oppikken gaat presentatrice Yara op pad met een concrete vraag voor één van de inspirerende vrouwen die ooit een VIVA400-award in de wacht sleepte of in de running was voor een award.  Ze gaat op bezoek bij Mimi, die al tekent al sinds ze een potlood kan vasthouden en wereldwijd indruk maakt met haar illustraties. Ze tekende voor merken als Armani, Eastpak, Ted Baker en Estée Lauder, maar het meest bekend staat zij om live-art performances op events voor grote merken, waar ze unieke ‘snelschetsen’ maakt op canvas tassen, champagne glazen of parfumflessen. Welke goed advies heeft zij voor de komende winnaars en deelnemers?

‘On the move’ wordt van zondag tot en met woensdag om 17.45 uur, 21.15 uur, 00.00 uur en 01.00 uur uitgezonden bij Net5.

Ook iemand nomineren voor de VIVA400 2016? Klik hier! Nomineren kan tot en met 16 september.