VIDEO: Op de rode loper bij Fifty Shades Freed: hoe kinky zijn onze BN’ers?

Na Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Darker was dinsdag de première van Fifty Shades Freed, de derde verfilming van de populaire boekenreeks. VIVA stond langs de rode loper om BN’ers te vragen of zij een beetje thuis zijn in de wereld van bondage, latex en zweepjes.

Fifty Shades Freed

In de nieuwste film mogen we natuurlijk weer genieten van Christian Grey en Anastasia Steele – of eigenlijk Anastasia Grey, want de twee zijn nu getrouwd. Met het idee dat ze alle problemen uit hun verleden achter zich hebben gelaten, genieten de newlyweds van hun luxe leventje. Helaas brengt Jack Hyde – Anastasia’s voormalige baas en inmiddels psychotische stalker – ervoor dat Ana’s leven aan een zijden draadje komt te hangen.

Cast

Net als in de twee eerdere films nemen Jamie Dornan en Dakota Johnson de rollen van Christian en Anastasia op zich. Verder zien we Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden op het witte doek.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.