VIDEO: Première Brasserie Valentijn

Nederland is een romcom rijker. De film Brasserie Valentijn, geregisseerd door Sanne Vogel, ging gisteravond in première in Pathé Tuschinski. En ik was erbij!

Door: Jessica Sindelka

De film speelt zich grotendeels af in Brasserie Valentijn, een restaurant dat wordt gerund door Valentijn (Georgina Verbaan) en haar broer, chef-kok Angelo (Roeland Fernhout). De kijker wordt meegesleurd in alle verschillende liefdesverhalen die zich daar op Valentijnsdag afspelen. Zo is er het stel dat elk jaar komt, de jongen in afwachting van zijn blind date, de man met zijn veel te jonge minnares, het verliefde koppeltje… en Frank (Egbert Jan Weeber), de jeugdliefde van Valentijn. Hij is alleen en vraagt haar om alles achter te laten en met hem mee te gaan.

Om in restaurantsferen te blijven, deelde ik op de rode loper VIVA-vorken uit. Met wie zouden BN’ers eens een vorkje willen prikken? En moet de man het etentje betalen of wordt de rekening gedeeld? Check de video hierboven!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.