VIDEO: VIVA’s eerste webserie #Instaberoemd! Afl. 1: MissLipgloss

Benieuwd hoe het leven van een social influencer eruitziet? Vanaf vandaag zie je het elke week in de nieuwe webserie #Instaberoemd op VIVA.nl. Vijf invloedrijke dames op social media vertellen je alle ins en outs over hun daily life!

In de eerste aflevering van #Instaberoemd interviewt blogcoach Kirsten Jassies beautyblogger Cynthia Schultz, bekend van MissLipgloss.nl. Haar blog trekt dagelijks 50.000 bezoekers tussen de 18 en de 35 jaar. Ze plaatst twee keer per dag een bericht op haar blog over lifestyle of andere onderwerpen die ze zelf leuk vindt. Dat er zoveel mensen vertrouwen op haar persoonlijke mening over producten, vindt ze bijzonder. “Er zijn mensen die tegen me zeggen: Ik koop pas iets als ik weet wat Miss Lipgloss ervan vindt!”

De blog is niet het enige waar Cynthia zich mee bezighoudt.  Zo heeft ze ook een beauty event, een boek, werkt ze voor televisie en schrijft ze voor tijdschriften. Haar geld verdient ze met het schrijven van advertorials op haar blog voor adverteerders, banners en de social media reclame die ze maakt voor bedrijven.

Volgende week in #Instaberoemd: Anne de Buck van YourlittleBlackBook.me over reizen, lekker eten, hotspots en de toekomst van haar blog.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.