VIDEO: webserie #Instaberoemd afl. 4: Lekker en Simpel

Benieuwd hoe het leven van een social influencer eruitziet? Je ziet het elke week in VIVA’s webserie #Instaberoemd. Vijf invloedrijke dames op social media vertellen je alle ins en outs over hun leven en werk. Vandaag aflevering 4!

In deze aflevering interviewt blogcoach Kirsten Jassies blogger Sofie Chanou (24) van Lekker en Simpel. Samen met haar vriend Jorrit richtte zij deze in 2012 op. Of je nou recepten zoekt of leuke artikelen wilt lezen over eten, op deze foodblog vind je het allemaal. Inmiddels heeft Lekker en Simpel 340.000 unieke bezoekers per maand.

Sofie richt zich fulltime op het bloggen. Daarnaast is ze ook nog bezig met afstuderen. Jorrit springt vooral bij in de weekenden. Samen verzinnen ze gerechten die – je raadt het al – lekker en simpel zijn. Om inspiratie op te doen zoekt Sofie vaak urenlang op Pinterest en in kookboeken. “Onze populairste gerechten zijn toch wel de kipsalon en de preischotel met gehakt. Waarom die preischotel het zo goed doet, weet ik ook niet”, lacht ze.

Volgende week in aflevering 5 van #Instaberoemd: alles over de blog April and May. Stay tuned!

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.