Viral: topless vrouw neemt wraak nadat man haar betast op festival

festival

Terwijl de hashtag #MeToo al enkele maanden overuren draait, lijken sommige mensen maar niet te begrijpen dat je niet zomaar, ongevraagd aan iemands lichaam mag zitten. Maar waar velen uit angst of schaamte daders lange tijd hun gang laten gaan, maakt deze vrouw direct korte metten met haar aanrander.

Op het Rhythm & Vines oudejaarsavond-festival in Gisborne, Nieuw Zeeland, is een vrouw door een vreemde in haar blote borst geknepen. Beelden van het incident, dat toevallig gefilmd werd, gaan viral.

Nude = not an invite

Bloot? Inderdaad. Voor het populaire Oud en Nieuw-feest koos de vrouw niet voor een mooi topje, maar voor slechts een paar glitters (lekker vrij en helemaal hippie) op haar borsten. Gedurfd natuurlijk, maar natuurlijk allesbehalve een uitnodiging om er eens goed aan te voelen.

Een mannelijke festivalganger dacht daar kennelijk anders over en besloot, toen de vrouw langs hem liep op het festivalterrein, achter haar aan te sluipen en haar borst aan te raken. Not cool.

Af-blij-ven

De vrouw bedacht zich geen moment en ging direct achter de man aan, die zich alweer snel in het gras bij zijn vrienden had gevoegd. Hoe ze hem duidelijk maakte dat hij dat níet had moeten doen? Door hem een flinke hengst te verkopen. Geheel terecht als je het ons vraagt.

Af-blij-ven. Kom op, zo moeilijk is het niet, toch?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Daily Mail | Beeld iStock